Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shia LaBeouf fopt paparazzi met papieren zak

Shownieuws

Shia LaBeouf heeft geprobeerd de paparazzi een loer te draaien door met een zak over zijn hoofd over straat te gaan. Zo bezocht hij donderdag een drankzaak.

Shia LaBeouf heeft geprobeerd de paparazzi een loer te draaien door met een papieren zak over zijn hoofd over straat te gaan. De 'Transformers'-acteur had twee gaten in de zak geknipt voor zijn ogen. Zo bezocht hij donderdag in Los Angeles een drankzaak. Dat is te zien op foto's van verscheidene Amerikaanse showbizzmedia.

Over zijn linkerhand was een zwart plastic zakje gespannen. Op die manier werd zijn hand, die wegens een eerder opgelopen verwonding in een brace zit, aan het oog van de fotografen onttrokken.

Het lijkt erop dat LaBeouf eerder op komische wijze een punt wilde maken dan dat hij werkelijk anoniem probeerde te blijven. Dat blijkt wel uit het feit dat een volslanke vriend van de acteur naast hem liep met eveneens zakken over zijn hoofd en hand.

De 22-jarige LaBeouf raakte in de zomer van vorig jaar betrokken bij een auto-ongeluk, waarbij zijn linkerhand verbrijzeld werd. Hij heeft zijn status als jonge filmheld de afgelopen jaren geconsolideerd met rollen in films als 'Disturbia' en 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen