Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechter zet Belinda uit huis Rob de Nijs

Shownieuws

De rechter in Utrecht heeft geoordeeld dat Belinda Meuldijk het huis van Rob de Nijs in Bosch en Duin moet verlaten. Binnen drie maanden moet ze weg zijn.

Belinda Meuldijk moet het huis van haar ex-man Rob de Nijs in Bosch en Duin verlaten. Dat heeft de rechter in Utrecht vrijdag geoordeeld. Binnen drie maanden moet ze de woning, waarin ze woont met haar zoon Yoshi, ontruimen en leeg opleveren.

Op het voormalige echtelijk huis van Meuldijk en De Nijs rust nog een hypotheek die op de naam van de twee ex-echtelieden staat. Binnen een maand moet De Nijs er zorg voor dragen dat Meuldijk van die hypothecaire verplichting wordt ontslagen.

Volgens eerder gemaakte afspraken tussen Meuldijk en De Nijs, wier scheiding vorig jaar definitief werd gemaakt, zou Meuldijk op 1 november al de woning moeten hebben verlaten. Zij zei toen geen nieuwe woning te kunnen vinden. De huizenjacht zou worden bemoeilijkt door Yoshi, die door zijn autisme afhankelijk is van speciaal onderwijs.

Bemiddelingspogingen die eind vorig jaar plaatsvonden, waren onsuccesvol. De Nijs spande begin deze maand een kort geding aan tegen zijn ex.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen