Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe presenteert Harpen Gala

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen presenteert dit jaar het Buma Harpen Gala. Er zijn dit jaar ook optredens tijdens de uitreiking. Het wordt live uitgezonden.

Yolanthe Cabau van Kasbergen presenteert dit jaar het Buma Harpen Gala. Dat heeft de stichting Buma Cultuur vrijdag bekendgemaakt. De presentatrice en actrice praat op 5 maart het liveprogramma aan elkaar waarin de Gouden en Zilveren Harpen en de Buma Exportprijs worden uitgereikt.

De Gouden Harp wordt jaarlijks uitgereikt aan een artiest voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek. De Zilveren Harp is een aanmoedigingsprijs voor jonge artiesten die al een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse muziek hebben geleverd. De Buma Exportprijs wordt elk jaar toegekend aan de artiest die in het afgelopen jaar het meest succesvol is geweest in het buitenland.

Het jaarlijkse Harpen Gala wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen wordt de avond voor het eerste gepresenteerd door een bekende Nederlander, dit jaar zullen naast de winnaars ook andere artiesten, waaronder oud-winnaars van de muziekprijzen, optreden tijdens de uitreiking. Het evenement wordt live uitgezonden door de Tros op Nederland 3.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen