Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Osbourne in afkickkliniek

Shownieuws

Kelly Osbourne is opgenomen in een afkickkliniek. Dat heeft haar moeder Sharon bevestigd. Ze wilde niet onthullen waar haar dochter voor behandeld wordt.

Kelly Osbourne is opgenomen in een afkickkliniek. Dat bevestigde haar moeder Sharon tegenover de Amerikaanse website Radar. "Ze wist dat het verstandig was om zich te laten opnemen en we zijn trots op haar dat ze het heeft gedaan. De hele familie staat achter haar. Kelly wist dat ze hulp nodig had en nu krijgt ze die."

Sharon wilde niet onthullen in welke Amerikaanse kliniek haar 23-jarige dochter is opgenomen en waar ze voor wordt behandeld. "Dat zal ze zelf vertellen als ze er uitkomt", beloofde ze. Kelly werd in 2004 ook al opgenomen in een Californische afkickkliniek omdat ze verslaafd was aan slaaptabletten. Een jaar later kreeg ze een terugval en liet ze zich weer enkele weken opnemen.

Vorige week werd Kelly nog gearresteerd door de Britse politie omdat ze afgelopen zomer een journaliste zou hebben geslagen na een ruzie in een Londense club. Na betaling van een borgsom was de dochter van rocker Ozzy Osbourne weer vrij. In maart komt de zaak voor de rechter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen