Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise neemt tijd voor Amsterdamse fans

Shownieuws

Tom Cruise was donderdagavond aanwezig bij de Nederlandse galapremière van 'Valkyrie' in de Amsterdamse bioscoop Tuschinki. Hij nam ruim de tijd om de fans.

Tom Cruise was donderdagavond aanwezig bij de Nederlandse galapremière van 'Valkyrie' in bioscoop Tuschinki. De Hollywoodster nam ruim de tijd om de fans, die zich in de stromende regen achter de dranghekken rond de Amsterdamse bioscoop hadden verzameld, te begroeten.

De 46-jarige Cruise genoot van de aandacht van de fans. Geduldig poseerde hij voor foto's en nam cadeautjes aan. In tegenstelling tot alle verwachtingen schitterde vrouwlief Katie Holmes door afwezigheid. Nederlandse sterren als Georgina Verbaan, Bridget Maasland en Lieke van Lexmond lieten hun gezicht wel zien. Holmes vergezelde haar echtgenoot eerder deze week wel naar de première in Londen en in Berlijn.

In 'Valkyrie' speelt Cruise de Duitse officier Claus von Stauffenberg, die in 1944 een aanslag beraamde op het leven van Adolf Hitler. Carice van Houten speelt de vrouw van Cruise. De actrice, die in een rode japon van Valentino was gestoken, voelde 'een gezonde spanning', zo vertelde ze. Zuslief Jelka van Houten was mee om Carice te bewonderen. "Het is waarschijnlijk mijn laatste uitje voor de bevalling", vertelde de hoogzwangere actrice.

Tom Cruise blijft niet lang in Amsterdam. Hij vliegt donderdagavond naar Moskou voor de Russische première, zo vertelde hij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen