Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leontine Borsato stopt met Voetbalvrouwen

Shownieuws

Leontine Borsato verlaat Voetbalvrouwen. Ook Nicolette van Dam neemt afscheid van het programma, waarvan het derde seizoen komend najaar te zien is op RTL 4.

Leontine Borsato verlaat de televisieserie Voetbalvrouwen. Ook Nicolette van Dam neemt afscheid van het programma, waarvan het derde seizoen komend najaar te zien is op RTL 4. Dat vertelde het duo donderdag in RTL Boulevard. Ze zijn nog wel te zien in de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen.

Borsato weet al wat ze gaat doen als de laatste opnamen van Voetbalvrouwen achter de rug zijn. "Voorlopig blijf ik vooral thuis met de kinderen", vertelde ze. "En ik ga lekker mee met Marco als hij weer gaat toeren. Ik ben weer vrij om te gaan en staan waar ik wil."

De 41-jarige Borsato en de 24-jarige Van Dam namen samen met Lone van Roosendaal en Sophie van Oers sinds het eerste seizoen de hoofdrollen op zich in de serie over het wel en wee van een groepje echtgenotes van voetballers van de club Heros.

Eerder deze week werd bekend dat Yolanthe Cabau van Kasbergen de cast van Voetbalvrouwen gaat versterken als visagiste Kate. "De rol staat heel ver van mij af", vertelde de vriendin van Jan Smit, die zichzelf grappend een ' zangersvrouw' noemde. "Ik ben iets relaxter, niet constant in de weer met lipglossjes enzo."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen