Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders Amy Winehouse zijn opgelucht

Shownieuws

De ouders van Amy Winehouse zijn blij dat hun dochter clean is. "We hebben hard gewerkt om haar te krijgen waar ze nu is", vertelt haar vader. Ze is beter."

De ouders van Amy Winehouse zijn opgelucht dat hun dochter clean is. "Ze is twee keer bijna dood geweest", vertelt haar vader Mitch in de documentaire Saving Amy, die in maart wordt uitgezonden op de Britse zender Sky. "We hebben hard gewerkt om haar te krijgen waar ze nu is. Ze is beter."

De 25-jarige Winehouse verblijft sinds vorige maand in een luxe resort op Saint Lucia, waar ze naar eigen zeggen geen drugs meer heeft aangeraakt. Winehouse lijkt zich kostelijk te vermaken op het Caribische eiland, zo blijkt uit foto's die in verschillende media verschenen. Ze is wat kilo's aangekomen en sloeg een fris uitziend vakantievriendje aan de haak.

Blake Fielder-Civil, de echtgenoot van de Britse zangeres, was 'not amused' toen hij de kiekjes van zijn vrouw zag met haar vakantieliefde. De rocker, die momenteel in de gevangenis zit wegens onder meer mishandeling van een barman, vroeg de scheiding aan. "Ik moest Amy bellen voordat ze het van iemand anders hoorde", vertelt Mitch. "Ze vroeg me: 'papa, waarom wil hij scheiden?'. Ik zei dat ze wist dat ik geen fan van hem was, maar dat ik moest toegeven dat haar gedrag met een andere man niet kan binnen een huwelijk."

Mitch en Janis Winehouse, die al jaren geleden een punt achter hun huwelijk zetten, zijn allebei niet erg gesteld op hun schoonzoon. "Hij noemde me een keer 'mama' en het was alsof iemand een mes in mijn buik stak", gruwelt Janis. "als ze ooit weer bij elkaar komen, vermoorden ze elkaar", voegt Mitch eraan toe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen