Kies je favoriete radiostation

Dossiers

No Doubt kondigt zomertoer aan in de VS en Canada

Shownieuws

No Doubt geeft deze lente en zomer een reeks concerten in de Verenigde Staten en Canada. De toer gaat in mei van start en Paramore is geboekt als voorprogramma.

No Doubt geeft deze lente en zomer een reeks concerten in de Verenigde Staten en Canada. Data en locaties worden binnenkort bekendgemaakt, zo heeft het viertal laten weten. De toer gaat in mei van start en de band Paramore is geboekt als voorprogramma.

Ambitieus klinken de plannen vooralsnog niet. "De enige reden om weer op toer te gaan is om plezier te hebben, al onze favoriete liedjes weer te spelen en om inspiratie op te doen voor nieuwe nummers", stelt zangeres Gwen Stefani in een verklaring op de website van No Doubt. Eind november kondigde de band al aan dat er dit jaar een nieuwe tournee op stapel staat.

No Doubt brak in 1995 door met het springerige 'Just a girl'. Een jaar later volgde de grootste hit van de band, de ballad 'Don't speak'. In 2001 kwam de laatste studioplaat van de band uit, 'Rock steady'. Vier jaar geleden ging de band voor het laatst op toer.

Stefani nam na de toer tijdelijk afscheid van haar drie bandleden en bouwde een succesvolle solocarrière op met hitsingles als 'Hollaback girl' en 'The sweet escape'. In 2006 baarde de blonde zangeres haar eerste kind, Kingston. In de zomer van vorig jaar beviel ze van haar tweede spruit, zoontje Zuma. De vader van beide kinderen is Stefani's echtgenoot, rocker Gavin Rossdale.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen