Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drie Razzies voor 'The Love Guru' en Paris Hilton

Shownieuws

De film 'The Love Guru' heeft zaterdag drie Golden Raspberry Awards gewonnen, de prijzen voor slechtste films en acteurs. Ook Paris Hilton kreeg er drie.

(Novum/AP) - De film 'The Love Guru' heeft zaterdag drie Golden Raspberry Awards gewonnen, de prijzen voor slechtste films en acteurs. Ook Paris Hilton kreeg er drie. De zogenoemde Razzies worden sinds 1980 de dag voor de Oscars uitgereikt.

'The Love Guru' won een award voor de slechtste film. In deze comedy speelt Mike Myers een liefdesgoeroe. Hij kreeg een Razzie voor slechtste acteur. Het script van de film, waaraan Myers meeschreef, werd eveneens beloond met een Razzie.

Paris Hilton won twee Razzies voor slechtste actrice en voor slechtste onderdeel van een filmduo in de film 'The Hottie and the Nottie'. Verder werd ze 'onderscheiden' voor de slechtste bijrol in 'Repo! The Genetic Opera'. Hilton evenaart hiermee record van drie Razzies dat Eddie Murphy vorig jaar behaalde.

Pierce Brosnan kreeg een award voor slechtste bijrol in de Abba-film 'Mama Mia!'. De Razzie voor slechtste regisseur ging naar Uwe Boll voor maar liefst drie films: 'In the Name of the King: A Dungeon Siegle Tale', '1968: Tunnel Rats' en 'Postal'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen