Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miley Cyrus verdedigt hechte band met vader

Shownieuws

Miley Cyrus vindt het vreselijk dat mensen kritiek hebben op haar relatie met haar vader, countryzanger Billy Ray Cyrus. De twee zouden te close zijn.

Miley Cyrus vindt het vreselijk dat mensen kritiek hebben op haar relatie met haar vader, countryzanger Billy Ray Cyrus. Dat schrijft de 16-jarige actrice in haar memoires 'Miles to go', die volgende maand verschijnen. "Verschillende media hebben geschreven dat mijn vader en ik te close en te knuffelig zijn voor een vader en dochter. Maar wij vinden daar niets geks aan", citeert het Amerikaanse persbureau AP uit een voorpublicatie van het boek.

De actrice en haar 47-jarige vader spelen ook vader en dochter in de serie Hannah Montana, waar Miley haar bekendheid aan te danken heeft. Vorig jaar zorgde een foto van het tweetal in het tijdschrift Vanity Fair voor kritiek. Het plaatje, waarop Miley in de schoot van haar vader ligt en ze beiden een ernstige blik hebben, zou te suggestief zijn. Miley is het daar niet mee eens. "Ik houd van mijn vader en ben niet bang om dat te laten zien. En we laten ons niet door anderen vertellen hoe we moeten kijken als we samen op de foto gaan."

Hannah Montana, waarin Cyrus een scholiere speelt die een dubbelleven heeft als popster, wordt in Nederland uitgezonden door kinderzender Jetix.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen