Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson plant concertreeks in Londen'

Shownieuws

Michael Jackson heeft vergevorderde plannen om een reeks concerten te geven in de O2 Arena in Londen. De popster zou er meer dan dertig shows willen geven.

Michael Jackson heeft vergevorderde plannen om een reeks concerten te geven in de O2 Arena in Londen. Dat melden verschillende Britse kranten zaterdag. De Amerikaanse popster zou meer dan dertig shows willen geven in de Britse hoofdstad.

Volgens The Times, The Sun en de Daily Mail, die allemaal anonieme bronnen opvoeren, zou de 50-jarige Jackson meer dan 1,7 miljoen euro per concert kunnen innen. Volgens The Times zouden er plannen zijn om viparrangementen te verkopen voor ruim 1100 euro.

Jackson is praktisch uit de spotlights verdwenen sinds hij in 2005 werd vrijgesproken van kindermisbruik. Zijn laatste publieke optreden was ook in Londen, waar hij in 2006 het podium betrad tijdens de uitreiking van de World Music Awards. Het korte optreden, waarbij hij samen met een groep kinderen enkele regels zong van 'We are the world', viel tegen na alle speculaties dat hij zijn hit 'Thriller' zou vertolken.

De 'King of Pop' zou al tijden aan een nieuw album werken. Zijn laatste plaat, 'Invincible', stamt uit 2001.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen