Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul van Dyck maakt remix voor ex-idol Nathalie

Shownieuws

'I won't forget', de eerste single van Nathalie Makoma, die afgelopen jaar tweede werd bij Idols 4, wordt geremixed door de bekende dj Paul van Dyck.

'I won't forget', de eerste single van Nathalie Makoma, de zangeres die afgelopen jaar tweede werd bij Idols 4, wordt geremixed door de wereldbekende dj Paul van Dyck. "Ik vind het een grote eer dat hij mijn nummer gaat remixen", vertelt de Congolese zangeres aan Novum Nieuws.

Het originele nummer doet het ook 'verrassend' goed in de hitlijsten. De 26-jarige zangeres is in haar nopjes met de twaalfde plaats die 'I won't forget' deze week bereikte in de Single Top 100. "Ik weet niet op welke manier ik moet gillen. Ik ben echt ontzettend blij."

De single van Nathalie is geproduceerd door Mark Simmons en Dennis Christopher, die samen de Beatfreakz vormen en eerder met artiesten als Sugababes en Michael Gray werkten.

Ook kondigde Nathalie aan dat ze zich op 20 april een week lang in een klooster in Vught terugtrekt. De zangeres wil tussen de nonnen aan haar Nederlands werken. "Het is niet gemakkelijk voor mij om alles te begrijpen tijdens een interview. Dat wil ik graag verbeteren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen