Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Akon weet ware leeftijd niet

Shownieuws

Akon weet niet hoe oud hij is. Dat hij over een geboortecertificaat beschikt, helpt hem naar eigen zeggen niet. Hij zou 31 jaar zijn volgens het document.

(Novum/AP) - Rapper Akon heeft geen idee hoe oud hij is. Het feit dat hij over een geboortecertificaat beschikt, helpt hem naar eigen zeggen niet. Drie jaar geleden beweerde de artiest dat hij 25 jaar was. Nu stelt hij dat hij volgens zijn geboortecertificaat 31 jaar is.

Boze tongen beweren dat Akon zich met opzet jonger voordoet dan hij werkelijk is. De rapper, die oorspronkelijk uit Senegal komt, houdt echter vol dat hij nooit heeft geweten wanneer hij verjaart. Als mensen vragen hoe oud hij is, roept hij naar eigen zeggen gewoon het eerste getal dat in hem opkomt. Momenteel 'voelt' Akon zich 21 jaar, zo laat hij weten.

Akon, bekend van hits als 'Smack that' en 'Lonely', is niet de enige artiest die niet graag over leeftijden praat. In augustus bekende zangeres Anastacia dat ze al jarenlang loog over haar leeftijd. De 40-jarige zangeres heeft de buitenwacht jarenlang laten geloven dat ze vijf jaar jonger was. "Ik zei de laatste tijd al dat ik 'in de 30' was, maar dat werd gênant omdat mensen zich gingen afvragen of ik iets te verbergen had", vertelde ze in het Britse tijdschrift Fabulous.

Ook de leeftijd van zangeres Grace Jones is een mysterie. De zangeres zegt 58 te zijn, maar volgens haar biografie is ze 60.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen