Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna bedankt fans voor steun

Shownieuws

Rihanna heeft haar fans bedankt voor hun steun. Het is de eerste keer dat ze zich uitsprak sinds Chris Brown ervan wordt verdacht haar te hebben mishandeld.

(Novum/AP) - Zangeres Rihanna heeft haar fans vrijdag bedankt voor hun steun. Het is de eerste keer dat zij iets van zich liet horen sinds haar vriend Chris Brown ervan wordt verdacht haar te hebben mishandeld. Ze bracht via haar woordvoerder een verklaring naar buiten.

In de verklaring stelde de artieste 'op verzoek van de autoriteiten' niets kwijt te willen over het vermeende incident met Brown. "Rihanna wil haar fans verzekeren dat ze zich sterk houdt, dat het goed met haar gaat, en dat ze de steun die ze in deze moeilijke tijd ontvangt, heel erg waardeert."

Rihanna zou twee weken geleden mishandeld zijn door haar vriend Chris Brown, met wie ze ongeveer een jaar een relatie had. Hij zou haar hebben geslagen tijdens een ruzie op straat in Los Angeles. Toen bleek dat hij werd gezocht wegens het incident gaf de 19-jarige zanger zichzelf een dag later aan bij de politie. Hij moet op 5 maart voorkomen.

De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ claimde donderdag de hand te hebben gelegd op een foto van de mishandelde Rihanna. De bewuste foto toont een jonge vrouw met onder meer bulten op haar voorhoofd en sneeën in haar wang en rond haar mond. Dat het inderdaad een foto van de zangeres is, is niet officieel bevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen