Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dré Hazes spreekt stem animatiefilm in

Shownieuws

Dré Hazes is binnenkort in de bioscoop te horen als het jongetje Wybie in de Nederlandse bewerking van de animatiefilm 'Coraline'. De film draait vanaf 13 mei.

Dré Hazes is binnenkort in de bioscoop te horen als het jongetje Wybie in de Nederlandse bewerking van de animatiefilm 'Coraline'. Dat meldt Universal Pictures vrijdag. Het is de eerste keer dat de 15-jarige zoon van de overleden volkszanger André Hazes een stem heeft ingesproken voor een film.

Ook Holly Brood, de dochter van wijlen Herman Brood, is te horen in de film. Ze heeft een rolletje als 'lief spookmeisje'. Ook Monic Hendrickx, Marjan Luif en dj Sander de Heer zijn te horen in 'Coraline'. De titelrol werd ingesproken door Isabel Loef, die eerder onder meer te horen was in de Nederlandse bewerking van de Noorse kinderserie 'Kerst met Linus'.

'Coraline', over een verveeld meisje dat ontdekt dat er een geheime deur in haar huis is die leidt naar een ander wereld, is vanaf 13 mei in de bioscoop te zien in zowel de Nederlandse als de Amerikaanse versie. Voor de originele versie spraken onder anderen Dakota Fanning en Teri Hatcher stemmen in.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen