Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carnavalsnummer Van Duin boven aan hitlijst

Shownieuws

'De balletjes van de koningin' is de carnavalskraker van 2009 geworden. Het nummer van André van Duin staat maandag op de eerste plaats in de Single Top 100.

'De balletjes van de koningin' is de carnavalskraker van 2009 geworden. Het nummer van André van Duin is gestegen van de achtste naar de eerste plaats van de Single Top 100. Het nummer stootte de remix 'Rap das armas' van het Braziliaanse duo Cidinho e Doca van de eerste plaats.

De single 'Verliefdheid' van Jordy van Loon is opnieuw de top tien in gedoken, dankzij de feestremix die DJ Joep & Michiel vanwege carnaval maakten. Andere carnavalsnummers in de lijst zijn onder meer 'Nie praten nie & nie zingen nie' van de Gebroeders Ko op de twaalfde plaats en 'Viva viva casanova' van Albert van Benthem op de dertiende positie.

In de Album Top 100 staan Nick en Simon met hun plaat 'Luister' op één. Het album '19' van de Engelse soulzangeres Adele is hierdoor gezakt naar de tweede plaats. Nick en Simon stonden vorige maand ook al bovenaan in de Single Top 100 met het nummer 'Vallende sterren', dat afkomstig is van 'Luister'. Inmiddels is het nummer gezakt naar de 45e plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen