Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe cd Boris scoort goed in albumlijst

Shownieuws

Het derde album van Idols-winnaar Boris Titulaer doet het goed in de Album Top 100. 'Live my life' komt binnen op de vierde plaats van de hitlijst.

Het derde album van Idols-winnaar Boris doet het goed in de Album Top 100. 'Live my life' komt binnen op de vierde plaats van de hitlijst, die voor de tweede week op rij wordt aangevoerd door Bruce Springsteen met 'Working on a dream'.

De top drie van de albumlijst is exact dezelfde als vorige week. Het album van Springsteen wordt gevolgd door '19' van de Britse zangeres Adele. Op de derde plek staat de Amerikaanse rockband Kings of Leon met 'Only by the night'.

Ook in de top drie van de Single Top 10 is deze week niet veel veranderd. De lijst wordt nog steeds aangevoerd door de remix die dj Quintino maakte van het nummer 'Rap das armas' van de Braziliaanse Cidinho e Doca. De derde plek is nog steeds voor 'Ayo technology' van de Belgische Milow. Alleen de tweede positie is nieuw, daar staat Adele met haar single 'Make you feel my love', die vorige week nog op nummer 7 stond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen