Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston niet bang voor veertigste verjaardag

Shownieuws

Jennifer Aniston heeft er weinig moeite mee 40 te worden. Toch dringt zich soms een onbehaaglijk gevoel op. "Afgelopen weekend had ik het er even moeilijk mee."

Jennifer Aniston heeft weinig moeite met het feit dat ze volgende week 40 wordt. Wel dringt zich af en toe een onbehaaglijk gevoel op. "Afgelopen weekend had ik even zoiets van ik wil geen 40 worden", vertelde de actrice tijdens The Ellen DeGeneres show.

De voormalige Friends-ster werd door een grijze haar geconfronteerd met haar vorderende leeftijd. "Ik was vooral verbolgen over het feit dat die zo lang was. Ik controleerde gelijk of er nog meer groeiden'', vervolgde de actrice.

Aniston viert de mijlpaal zaterdag met een groot verjaardagsfeest. De 39-jarige actrice liet in het midden of haar 'vriend' John Mayer van de partij is.

Het stel, dat sinds april vorig jaar een veelbesproken knipperlichtrelatie heeft, keek zondag nog samen naar de finale van de Super-Bowl van het American football. De twee zouden tijdens de finale niet van elkaar af hebben kunnen blijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen