Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'George Clooney keert terug in ER'

Shownieuws

George Clooney maakt zijn opwachting in het laatste seizoen van ER. Dat melden bronnen dichtbij de show aan het Amerikaanse tijdschrift People.

George Clooney lijkt toch terug te keren op zijn vertrouwde nest. De Hollywoodster maakt zijn opwachting in het laatste seizoen van ER, melden bronnen dichtbij de show aan het Amerikaanse tijdschrift People. Producent John Wells zou de set hebben afgesloten om Clooney verborgen te houden voor pottenkijkers.

Het is onduidelijk in hoeveel afleveringen van het vijftiende seizoen van de populaire ziekenhuisserie Clooney te zien is. De 47-jarige acteur nam in 1999 afscheid van zijn personage Dr. Ross. Een jaar later was hij kort te zien in een scene met verpleegster Carol Hathaway, gespeeld door Julianna Margulies. Zij gaf eind vorig jaar aan geen oren te hebben naar een rentree in de serie. Ook Clooney ontkende in maart nog dat hij zijn opwachting maakt in het laatste seizoen van de show.

Van oud-castleden Anthony Edwards, Noah Wyle en Eriq La Salle werd eerder al bekend dat zij meewerken aan het laatste seizoen over het wel en wee van eerste hulp-artsen van een ziekenhuis in Chicago. In april is de allerlaatste aflevering te zien op de Amerikaanse buis. Het is nog onduidelijk wanneer het laatste seizoen van ER in Nederland te zien zal zijn. Momenteel wordt door de Avro het dertiende seizoen uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen