Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw en dochter ruziën om Peter 'Columbo' Falk

Shownieuws

Shera Falk, de vrouw van Peter Falk, wil niet dat de rechter een beheerder laat aanstellen van zijn vermogen. Een dochter van de acteur diende een aanvraag in.

(Novum/AP) - Shera Falk, de echtgenote van Peter Falk, wil niet dat de rechter een beheerder laat aanstellen van het vermogen van de acteur. Een dochter uit een eerder huwelijk van de Columbo-ster diende hiertoe vorige maand een aanvraag in bij de rechter, omdat de 81-jarige Falk aan de ziekte van Alzheimer zou lijden.

Volgens Shera Falk, die al 31 jaar getrouwd is met Falk, heeft haar man voordat zijn gezondheid achteruit ging haar aangewezen als zaakwaarnemer. Zij zou alle zaakjes prima onder controle hebben, laat ze in rechtsdocumenten weten. Er zou 24 uur per dag verpleging aanwezig zijn in de villa van het stel in Beverly Hills. Haar mening wordt gestaafd door verklaringen van onder anderen een accountant, een huishoudster en vrienden van het koppel.

Catherine Falk, die door de acteur en zijn eerste vrouw werd geadopteerd, vreest dat haar vader in zijn huidige toestand een gemakkelijk slachtoffer is van bedrog. Zij wil als beheerder van het vermogen van haar vader worden aangesteld, zodat ze hem kan beschermen tegen kwaadwillenden. Volgens Shera Falk heeft haar echtgenoot geen hechte band met zijn dochter. Volgende week vindt een hoorzitting plaats in de zaak.

Peter Falk speelde 35 jaar lang de rol van inspecteur Columbo. Vorig jaar was hij nog te zien in de film 'Next' met Nicolas Cage en Julianne Moore. Volgend jaar verschijnt de komedie 'Cowslip', waarin hij samen met onder anderen Val Kilmer te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen