Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toekomst Vrienden van Amstel Live verzekerd

Shownieuws

De Vrienden van Amstel Live gaat na de elfde editie, die donderdag start, door met een nieuwe partner. Vanaf 2010 brengt Tribe de concertreeks op de planken.

De Vrienden van Amstel Live gaat na de elfde editie, die donderdag start, door met een nieuwe partner. Concertorganisator Tribe neemt de productie van het muziekspektakel over van One & Only Productions. De kaartverkoop voor de twaalfde editie die in januari volgend jaar in Ahoy Rotterdam plaatsvindt gaat donderdag al van start.

Eerder deze week werd duidelijk dat de samenwerking tussen bierbrouwer Amstel en organisator One & Only Productions wegens een conflict ten einde is gekomen. Aanvankelijk werd gevreesd dat het jaarlijkse evenement na de elfde editie zou ophouden te bestaan.

Tijdens de acht uitverkochte concerten die tot en met volgende week zaterdag plaatsvinden, vinden optredens plaats van artiesten als VanVelzen, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark en Boudewijn de Groot.

Voor volgend jaar zijn al vier data gepland. De Vrienden van Amstel Live vindt dan plaats op 28, 29, 30 en 31 januari. Welke artiesten de twaalfde editie zullen opleuken, is nog onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen