Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol in verfilming Saskia Noort-thriller

Shownieuws

Linda de Mol heeft een hoofdrol in een speelfilm te pakken. Ze speelt Maria Vos in 'Terug naar de kust', de verfilming van het boek van Saskia Noort.

Linda de Mol heeft een hoofdrol in een speelfilm te pakken. De acterende presentatrice speelt Maria Vos in 'Terug naar de kust', de verfilming van het gelijknamige boek van Saskia Noort. Dat heeft distributeur RCV Entertainment bekendgemaakt.

De Mol speelt in de psychologische thriller een alleenstaande vrouw die met haar kinderen naar haar ouderlijk huis vlucht nadat ze met de dood is bedreigd. Ze trekt daar in bij haar oudere zus Ans, die wordt gespeeld door Ariane Schluter. De film, waarvoor de opnamen later deze maand van start gaan, wordt geregisseerd door Will Koopman. 'Terug naar de kust' is vanaf november in de bioscoop te zien.

De 44-jarige De Mol speelde in 2004 de titelrol in de film 'Ellis in Glamourland'. Ook speelde ze de hoofdrol in de Duitse productie 'Mr. Nanny - Ein Mann für Mama'. Ze vertolkt ook een van de hoofdrollen in de door haar bedachte serie Gooische Vrouwen. Ariane Schluter is een toneelactrice die ook bekend is van films als 'Ober' en 'De jurk'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen