Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk wint rechtszaak tegen GeenStijl

Shownieuws

Wendy van Dijk heeft de rechtszaak die zij aanspande tegen GeenStijl gewonnen. Ze was boos om een bericht dat ze zou zijn vreemdgegaan met Reinout Oerlemans.

Wendy van Dijk heeft de rechtszaak die zij aanspande tegen GeenStijl gewonnen. Dat heeft de manager van de presentatrice donderdag laten weten. Van Dijk was boos omdat de weblog woensdag beweerde dat ze onlangs zou zijn vreemdgegaan met Reinout Oerlemans. Haar imago zou door dat bericht zijn geschaad.

Een Amsterdamse rechter bepaalde donderdag tijdens een kort geding dat GeenStijl een schadevergoeding van 7500 euro moet betalen en de komende zeven dagen een rectificatie moet plaatsen. Van Dijk had een schadevergoeding van een ton geëist.

Ondanks de uitspraak van de rechter staat GeenStijl nog steeds achter het bericht over het vermeende slippertje tussen Van Dijk en Oerlemans. "Ach, uiteindelijk is het een kwestie van tijd. Vroeg of laat komen onze -of andere bronnen- wel met het verhaal dat de affaire aantoonbaar juist is", meldt de weblog.

Eyeworks-directeur Oerlemans trouwde afgelopen zomer met Danielle Overgaag, die momenteel zwanger is van hun vierde kind. Van Dijk heeft een relatie met RTL-programmadirecteur Erland Galjaard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen