Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matt Dillon verwerpt aanklacht voor te hard rijden

Shownieuws

Matt Dillon heeft woensdag laten weten niet schuldig te zijn aan te hard rijden. Bij monde van zijn advocaat heeft de acteur onschuldig gepleit voor de rechter.

(Novum/AP) - Matt Dillon heeft woensdag laten weten niet schuldig te zijn aan te hard rijden. Bij monde van zijn advocaat heeft de acteur onschuldig gepleit. Dillon werd eind vorig jaar aangehouden in Vermont, omdat hij 170 kilometer per uur reed op een weg waar de maximumsnelheid 105 kilometer per uur is.

De 44-jarige filmster was zelf niet aanwezig bij de rechtszitting in Vermont. Dillon woont in New York en was niet van plan om voor de 'kleinigheid' naar Vermont af te reizen, zo heeft zijn advocaat laten weten.

Dillon zou tegen de agent die hem op 30 december aanhield, hebben toegegeven dat hij fout zat. "Ik heb er een potje van gemaakt, ik weet het, ik weet het", zou hij hebben gezegd. De acteur zou hebben aangegeven dat hij te snel had gereden om op tijd bij een vriend in de stad Barton te zijn.

Dillon, die te zien is geweest in films als 'There's something about Mary' en 'To die for' en in 2005 genomineerd werd voor een Oscar voor zijn rol in 'Crash', hangt een celstraf van maximaal een jaar boven het hoofd en een boete van 775 euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen