Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politie onderzoekt afpersing Travolta's

Shownieuws

John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston hebben de politie ingeschakeld omdat ze slachtoffer zijn van afpersing. Twee verdachten worden ondervraagd.

John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston hebben de politie ingeschakeld omdat ze slachtoffer zijn van afpersing. "In een tijd van rouw zijn er spijtig genoeg soms personen die proberen valse beweringen doen in de hoop miljoenen dollars te verdienen", laten de advocaten van het acteurskoppel weten in een door het Amerikaanse OK Magazine geciteerde verklaring. "Wij zullen dat nooit laten gebeuren."

De 56-jarige acteur en zijn vrouw verloren eerder deze maand hun tienerzoon. De 16-jarige Jett, die aan de ziekte van Kawasaki leed, kreeg een toeval in de vakantiewoning van het gezin op de Bahama's. De afpersers zouden van de Bahama's afkomstig zijn. Volgens de plaatselijke krant The Tribune ondervraagt de politie momenteel twee verdachten, onder wie een politicus. Waarmee zij het stel wilden afpersen is onbekend.

Advocaten Mike Ossi en Howard Butler lieten weten alle vertrouwen te hebben in de Bahamiaanse politie. Ze weigerden verder commentaar te geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen