Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse helpt overboord geslagen toeriste

Shownieuws

Amy Winehouse is niet alleen maar aan het relaxen op Saint Lucia. Ze schoot onlangs een landgenote te hulp die overboord was geslagen tijdens een zeilles.

Amy Winehouse is niet alleen maar aan het relaxen op het Caribische eiland Saint Lucia. De Britse zangeres schoot onlangs een landgenote te hulp die overboord was geslagen tijdens een zeilles. Dat vertelt toeriste Louise Williams donderdag aan de Britse boulevardkrant The Sun.

De 39-jarige Williams viel door een grote golf overboord en kwam op een rotspartij terecht. Winehouse, die daar lag te zonnen, zou meteen op de vrouw zijn afgesneld en haar uit het water hebben getrokken. Vervolgens nam ze de vrouw mee naar een douche, hielp haar om haar door de klap beschadigde rug te wassen en wikkelde haar in schone handdoeken. "Ze bleef me maar vragen of het wel goed met me ging", vertelt Williams.

Winehouse kwam in december naar Saint Lucia voor een vakantie. Inmiddels heeft ze haar verblijf daar al meerdere malen verlengd. Ze zou nog minstens twee maanden willen blijven. Het verblijf op het eiland doet de met drank en drugsverslavingen kampende zangeres duidelijk goed. De uitgemergelde artieste kwam vele kilo's aan en zou naar eigen zeggen sinds ze op het eiland is geen drugs meer hebben aangeraakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen