Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rijbewijs Shia LaBeouf ingetrokken

Shownieuws

Shia LaBeouf is zijn rijbewijs ten minste een jaar kwijt. Het rijbewijs van de acteur werd ingetrokken, omdat hij na een auto-ongeluk een blaastest weigerde.

Shia LaBeouf is zijn rijbewijs ten minste een jaar kwijt. Het rijbewijs van de acteur werd op 17 januari ingetrokken, omdat hij na een auto-ongeluk, dat in juli plaatsvond, weigerde een blaastest te ondergaan. Dat bevestigde de voor Californische rijbewijzen verantwoordelijke overheidsdienst tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De 22-jarige LaBeouf raakte eind juli gewond bij een auto-ongeluk in Hollywood. Direct na het ongeval constateerden agenten dat de acteur onder invloed van alcohol was en werd hij gearresteerd. Later bleek dat LaBeouf geen blaam trof en dat het ongeluk was veroorzaakt door de andere bestuurder, die een rood licht zou hebben genegeerd. LaBeouf hield een verbrijzelde linkerhand over aan het ongeval.

Shia LaBeouf is bekend van rollen in films als 'Disturbia', 'Transformers', 'Eagle Eye' en 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull'. Eind juni is hij in de Nederlandse bioscopen te zien in 'Transformers: revenge of the fallen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen