Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Marlies Dekkers is ondernemer met het meeste lef'

Shownieuws

Marlies Dekkers is uitgeroepen tot ondernemer met het meeste lef. De lingerieontwerpster ontving dinsdag de Lef Award tijdens de Big Improvement Day.

Marlies Dekkers is uitgeroepen tot ondernemer met het meeste lef. De lingerieontwerpster ontving dinsdag de Lef Award tijdens de Big Improvement Day, een conferentie voor ondernemers in Amsterdam. Dekkers kreeg de meeste stemmen via de website van het evenement en versloeg daarmee onder anderen Willem Sijthoff, oprichter van de FD Mediagroep en bekend van het programma Dragon's Den.

Dekkers, die bekend staat om haar sexy lingerie met strakke lijnen en extra bandjes, wordt op de website geprezen om de 'opschudding die ze veroorzaakte in de lingeriewereld'. "Ze is continu vernieuwend en houdt vast aan de doelen die ze wil bereiken." De lingerie van de ontwerpster, die vorig jaar haar vijftienjarige jubileum vierde, wordt inmiddels wereldwijd verkocht. Ze heeft onder meer winkels in New York, Parijs en Berlijn.

Tijdens Big Improvement Day werden dinsdag nog awards in drie andere categorieën uitgereikt. De ID Award, voor de ondernemer met het beste idee, ging naar projectontwikkelaar Coen van Oostrom; de Derde Dinsdag Award, voor de meest ondernemende overheidsfunctionaris, ging naar Wouter Bos; en de BID Award, voor de beste ondernemer van Nederland, ging naar Rajesh Patal van Exact Software.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen