Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Straatverbod voor stalker Alyssa Milano

Shownieuws

Een man die Alyssa Milano zou stalken, heeft van de rechter een straatverbod gekregen. Hij moet drie jaar lang uit de buurt van de actrice blijven.

(Novum/AP) - Een man die Alyssa Milano zou stalken, heeft van de rechter een straatverbod gekregen. De in Californië woonachtige man moet drie jaar lang uit de buurt van de actrice blijven, zo bepaalde een rechter op 23 december.

In rechtsdocumenten stelde de 36-jarige actrice dat haar stalker kilometers wandelde om haar te ontmoeten en meermaals probeerde toegang te krijgen tot evenementen waar ze zou verschijnen.

Milano is niet de enige Hollywoodster die te maken heeft met een opdringerige fan. Ook Kirsten Dunst, Jennifer Love Hewitt, Jennifer Garner en Sandra Bullock vroegen met succes een straatverbod aan tegen een stalker.

Alyssa Milano werd bekend door haar rol als Samantha Micelli in Who's the Boss? en speelde Phoebe Halliwell in Charmed. Momenteel heeft ze een terugkerende rol in de komedieserie My Name is Earl. Eerder deze maand liet Milano weten te gaan trouwen met haar vriend David Bugliari. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen