Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sterren op eerste rij bij inauguratie Obama

Shownieuws

Hollywoodsterren zijn dinsdag in groten getale komen opdraven voor de inauguratie van Barack Obama. Onder anderen Jay-Z en Beyoncé zaten op de eerste rij.

(Novum/AP) - Hollywoodsterren zijn dinsdag in groten getale komen opdraven voor de inauguratie van Barack Obama in Washington. Jay-Z en zijn vrouw Beyoncé zaten vooraan tijdens de ceremonie, net als Diddy, Denzel Washington, Bruce Springsteen, Stevie Wonder en Oprah Winfrey.

Bokslegende Muhammed Ali zat schouder aan schouder met acteur John Cusack en regisseur Steven Spielberg. Leonardo DiCaprio maakte foto's van de ceremonie, terwijl basketballer Magic Johnson en acteur Val Kilmer poseerden met fans.

's Avonds kwamen nog meer sterren af op de talloze gala's die werden gehouden ter ere van de kersverse president van de Verenigde Staten. Op het Neighbourhood Ball dansten Obama en zijn vrouw Michelle op de Etta James-klassieker 'At last', gezongen door Beyoncé.

Even later ging het tempo iets omhoog, toen Shakira, Mary J. Blige, Faith Hill en Mariah Carey met Stevie Wonder 'Signed, sealed, delivered' zongen. "Aan de manier waarop hij beweegt kun je zien dat het een zwarte president is", grapte acteur Jamie Foxx na afloop van de dans.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen