Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Winslet verwart Leonardo DiCaprio met man

Shownieuws

Door de promotie van 'Revolutionary road' is Kate Winslet zo veel samen met Leonardo DiCaprio dat ze hem met haar man verwart. "Ik praat zo veel over hem."

Kate Winslet brengt zo veel tijd door met Leonardo DiCaprio voor de promotie van hun film 'Revolutionary road', dat ze hem soms bijna verwart met haar man Sam Mendes. Dat grapte de actrice tegenover de Britse ochtendzender GMTV. "Hij voelt meer als mijn echtgenoot dan mijn echte echtgenoot, moet ik zeggen. Ik praat zo veel over hem de laatste tijd."

In 'Revolutionary road' zijn de acteurs te zien als Frank en April Wheeler, die in een poging hun huwelijk te redden naar Frankrijk vertrekken. De film is geregisseerd door de man van Winslet, die eerder onder meer 'American beauty' regisseerde.

De acteurs, die in 1997 al eens elkaars geliefden speelden in de blockbuster 'Titanic', reisden de afgelopen weken de wereld over om de film te promoten. 'Revolutionary road', die op 15 december in Los Angeles in première ging, komt donderdag in Nederland uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen