Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simply Red geeft concert in Amsterdams Westerpark

Shownieuws

Simply Red staat op 3 juli in het Westerpark in Amsterdam. Het openluchtconcert maakt deel uit van de derde editie van de concertreeks Live at Westerpark.

Simply Red staat op 3 juli in het Westerpark in Amsterdam. Dat heeft concertorganisator Mojo dinsdag bekendgemaakt. Het openluchtconcert maakt deel uit van de derde editie van de concertreeks Live at Westerpark.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Lenny Kravitz op 4 juli in het park optreedt. Welke artiesten nog meer komen optreden, is nog niet bekend.

Het Britse Simply Red, dat hits scoorde als 'Holding back the years' en 'If you don't know me by now', staat eind april ook al met twee uitverkochte concerten in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De band toert de wereld rond ter promotie van het jubileumalbum '25 - The greatest hits'.

Na deze wereldtournee houdt de band het voor gezien. Zanger Mick Hucknall kondigde al in oktober 2007 aan dat de groep er dit jaar mee op zou houden. Hij wil zich concentreren op zijn solocarrière.

De kaartverkoop van het optreden van Simply Red in het Westerpark gaat zaterdag van start. De afgelopen twee jaar traden onder meer Mika, Radiohead, R.E.M., Juanes, James Morrison en Björk in het park op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen