Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Wall-E' favoriet bij online filmcritici

Shownieuws

'Wall-E' is uitgeroepen tot favoriete film van de Online Film Critics Society. De animatiefilm kreeg ook nog twee andere prijzen, onder meer voor beste script.

De animatiefilm 'Wall-E' is maandag uitgeroepen tot favoriete film door de leden van de Online Film Critics Society, een internationaal gezelschap van filmrecensenten op internet. 'Wall-E' won ook de prijs voor beste animatiefilm en beste originele script, meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter.

'The Dark Knight' werd door de critici met vier awards onderscheiden. Heath Ledger, die The Joker speelde in die film, werd postuum onderscheiden met de prijs voor beste mannelijke bijrol. De Zweedse vampierfilm 'Let the right one in' kreeg van de critici ook vier prijzen. De film werd onder meer uitgeroepen tot beste buitenlandse film.

Mickey Rourke werd uitgeroepen tot beste acteur voor zijn rol in 'The Wrestler'. Zijn tegenspeelster Marisa Tomei kreeg de prijs voor beste vrouwelijke bijrol. Michelle Williams werd gelauwerd als beste actrice voor haar rol in de film 'Wendy and Lucy'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen