Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellen DeGeneres volgt veganistisch dieet

Shownieuws

Ellen DeGeneres en Portia de Rossi volgen al tien maanden een strikt veganistisch dieet. "Het is heel makkelijk en je valt er ook nog van af", vertelt De Rossi.

Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi volgen al tien maanden een strikt veganistisch dieet. "Het is heel makkelijk en je valt er ook nog van af", vertelt De Rossi aan de New York Post. Vooral DeGeneres heeft heel wat kilo's verloren door haar nieuwe eetpatroon. "Haar lichaam reageert er goed op en ze ziet er fantastisch uit."

In de Amerikaanse media wordt al geruime tijd gespeculeerd over het zeer slanke figuur van de talkshowpresentatrice en komiek. Toch is gewichtsverlies voor het echtpaar niet de belangrijkste reden om slechts plantaardige voeding te eten. De twee blondines zijn veganist omdat ze 'grote dierenvrienden' zijn.

Al in het begin van hun relatie kwamen dierenrechten ter sprake. "Toen we nog maar net samen waren, droeg ik een bontje en zij droeg leer, zulke heel dure Italiaanse kalfslederen schoenen", vertelt De Rossi. "Ze bekritiseerde mij omdat ik bont droeg en toen zei ik: waarom is een vos belangrijker dan een koe?"

De 35-jarige De Rossi trouwde in augustus met haar vijftien jaar oudere vriendin, kort voordat het homohuwelijk in hun thuisstaat Californië werd afgeschaft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen