Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Julia Roberts scheldt paparazzi uit

Shownieuws

Dat Julia Roberts de paparazzi haat, is bekend, maar onlangs werd het haar echt teveel. Tijdens een uitje met haar kroost schold ze enkele fotografen uit.

Dat Julia Roberts de paparazzi bepaald geen warm hart toedraagt is bekend, maar onlangs werd het de filmster echt te gortig. Toen ze tijdens een uitje met haar kinderen werd achtervolgd door fotografen, stapte ze uit haar auto en schold hen de huid vol. "Rot verdomme op", schreeuwde ze meermaals, zo is te zien op een internetvideo van het incident.

De 41-jarige actrice reed tien dagen geleden met haar kinderen door Los Angeles, met in haar kielzog het groepje opdringerige persmuskieten. "Jullie volgen me al de hele dag", gilde ze. Roberts waarschuwde de paparazzi dat ze hun nummerplaten had opgeschreven. "Rot op! Ga iets nuttigs doen!"

De actrice heeft zich de laatste jaren steeds meer uit de schijnwerpers teruggetrokken. Zo verschijnt ze zelden op Hollywoodfeestjes en -gala's. Roberts lijkt zich vooral te bekommeren om de opvoeding van haar drie jonge kinderen: de twee-eiige tweeling Hazel en Phinnaeus (4) en de jonge Henry (1).

De laatste film waarin Roberts te zien was is 'Fireflies in the garden', die in Nederland vorig jaar zomer in première ging. Vanaf eind maart is de actrice in de Nederlandse bioscopen te zien in de thriller 'Duplicity'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen