Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volendammers scoren op Geels Nieuwjaarsparty

Shownieuws

Op de Geels Nieuwjaarsparty in Uitgeest kwamen maandag de meeste muziekprijzen toe aan Volendamse artiesten. Zo vielen Jan en Monique Smit in de prijzen.

Op de Geels Nieuwjaarsparty in Uitgeest werden maandag de meeste muziekprijzen uitgereikt aan Volendamse artiesten. Zo wonnen Jan Smit en zijn zusje Monique de prijzen in de categorieën beste zanger en beste zangeres, meldt de organisatie van het prijzengala.

De meest innovatieve cd van vorig jaar was volgens de vakjury de plaat 'Kamers van m'n hart' van het Volendamse trio de 3js. Nick en Simon, eveneens geboren en getogen in het vissersdorp, wonnen in de categorie beste zomerhit. Andere prijzen kwamen maandag toe aan Nikki, Het Goede Doel, Jim en Belle Perez. Tijdens de Nieuwjaarsparty vonden optredens plaats van verschillende prijswinnaars.

Jaarlijks organiseert het evenementenbureau het nieuwjaarsgala, waar prijzen worden vergeven aan voornamelijk muzikanten. Geels organiseert evenementen en partijen en treedt op als boekingskantoor voor artiesten als Nikki, Het Goede Doel en de Gebroeders Ko.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen