Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Il Divo-zanger Carlos Marin gescheiden

Shownieuws

Het huwelijk van Il Divo-zanger Carlos Marin is voorbij. De 40-jarige Spaanse bariton scheidde van zijn vrouw Geraldine Larrosa, met wie hij 13 jaar samen was.

(Novum/AP) - Het sprookjeshuwelijk van Il Divo-zanger Carlos Marin is op de klippen gelopen. De 40-jarige Spaanse baritonzanger scheidde van zijn vrouw Geraldine Larrosa, met wie hij meer dan dertien jaar samen was.

Volgens een woordvoerder zijn de twee in goede harmonie uit elkaar gegaan en blijven ze vrienden. Marin zou zelfs liedjes blijven produceren voor zijn ex-vrouw, die zelf ook een zangcarrière heeft.

De voormalig operazanger en zijn vrouw gaven elkaar in 2006 het jawoord tijdens een ceremonie in Assepoester-thema in Disneyland. Tijdens de plechtigheid werden de twee met paard en wagen door het pretpark gereden. Ook Mickey en Minnie Mouse woonden de huwelijksceremonie bij.

Il Divo is een in 2004 opgericht internationaal kwartet gevormd door ervaren musical- en operazangers, die populaire liedjes op semiklassieke wijze ten gehore brengen. Op 11 en 12 maart treedt het viertal op in de Rotterdamse Ahoy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen