Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Osbourne opgepakt voor slaan journaliste

Shownieuws

Kelly Osbourne is gearresteerd omdat ze vorige zomer in een nachtclub een journaliste zou hebben geslagen. Ze betaalde direct een borgsom en kon naar huis.

Kelly Osbourne is gearresteerd omdat ze vorige zomer in een Londense nachtclub een journaliste zou hebben geslagen. De 24-jarige dochter van Ozzy Osbourne kon direct weer naar huis na het betalen van een borgsom, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Ze moet zich in maart opnieuw melden bij de politie.

Osbourne zou op 29 augustus ruzie hebben gekregen met roddeljournaliste Zoe Griffin, nadat zij in de Britse krant Daily Mirror had geschreven dat Osbournes vriendje Luke Worrall een domme jongen is. Osbourne zou Griffin in de nachtclub hebben aangesproken op het artikel, waarna ze de journaliste een klap in haar gezicht zou hebben gegeven.

Osbourne heeft zich op 2 januari op verzoek van de politie gemeld bij een politiebureau in het centrum van Londen, zo heeft een woordvoerder van de politie bevestigd tegenover het tijdschrift. Na verhoor en het betalen van borg , mocht ze vertrekken. Osbourne zelf wil niets over de arrestatie of de vechtpartij kwijt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen