Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boy George gefotografeerd in cel

Shownieuws

Boy George is op de gevoelige plaat vastgelegd in zijn cel. Op de foto is te zien hoe hij zittend op een bed handtekeningen uitdeelt aan medegevangenen.

Boy George is op de gevoelige plaat vastgelegd in zijn cel in een gevangenis in Londen. Op de foto, die is geplaatst door de Britse krant Daily Mirror, is te zien hoe de voormalige frontman van Culture Club zittend op een bed handtekeningen uitdeelt aan medegevangenen.

De 47-jarige artiest, die eigenlijk George O'Dowd heet, werd vrijdag tot een celstraf van vijftien maanden veroordeeld wegens wederrechtelijke vrijheidsberoving. Hij zou een Noorse escort met handboeien aan zijn bed hebben geketend in zijn flat in de Britse hoofdstad.

Boy George zou zich verward gedragen in zijn nieuwe tijdelijke onderkomen. "Hij ziet er bang uit en vergeet steeds waar zijn cel is", vertelt de bron. Hij deelt naar verluidt een cel met een boomlange Jamaicaan die Dread heet. "De gevangenisdirectie dacht dat hij gepest zou worden omdat hij zo zwak is", vertelt een bron bij de gevangenis. "Dread krijgt sigaretten en pepermuntjes in ruil voor het beschermen van Boy George."

De zanger zou aan het werk zijn gesteld in de gevangeniskeuken, wat volgens de bron een erebaantje is. "Een normale gevangene doet er maanden over om zo'n baan te bemachtigen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen