Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget Maasland opnieuw naar LA voor Oscars

Shownieuws

Bridget Maasland mag dit jaar opnieuw naar Los Angeles om voor Film1 de uitreiking van de Oscars te verslaan. Dat heeft de filmzender maandag bekendgemaakt.

Bridget Maasland mag dit jaar opnieuw naar Los Angeles om voor Film1 de uitreiking van de Oscars te verslaan. Dat heeft de filmzender maandag bekendgemaakt. In de nacht van 22 op 23 februari presenteert Maasland verschillende programma's rond de prestigieuze filmprijzen. Ook vorig jaar vloog de blonde presentatrice naar Hollywood voor de Oscars.

Op 22 februari zijn op Film1 de hele dag voormalige Nederlandse inzendingen te zien, waaronder Oscarwinnaars 'Antonia' en 'Karakter'. De programmering is niet alleen voor abonnees van de betaalzender beschikbaar. Alle digitale abonnees van aanbieders als UPC en Ziggo kunnen gratis de Oscaruitzendingen bekijken.

Vanaf 16 februari presenteert Maasland al dagelijks het Film1 Oscar Nieuws. Dat programma bevat items over sterren en genomineerden en het laatste nieuws over de Amerikaanse filmprijzen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen