Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Carrey in trek in Nederlandse bioscoop

Shownieuws

Jim Carrey blijft populair onder de Nederlandse bioscoopgangers. 'Yes man' was net als vorige week de best bezochte film. De omzet bedraagt 1,3 miljoen euro.

(Novum/AP) - Jim Carrey blijft populair onder de Nederlandse bioscoopgangers. 'Yes man', over een man die zich voorneemt een jaar lang op alles 'ja' te zeggen, staat net als vorige week boven aan de box office, met een omzet van ruim 1,3 miljoen euro.

De komedie wordt, net als vorige week, op de voet gevolgd door 'Oorlogswinter' en 'Australia'. Will Smith komt nieuw binnen op de vierde plek met 'Seven pounds'. In de romantische komedie besluit een door schuldgevoelens geplaagde man zeven onbekende personen te helpen hun levens te beteren.

In de Verenigde Staten was 'Paul Blart: mall cop' de best bezochte film van afgelopen weekeinde. Kevin James, bekend van de komedieserie King of Queens, speelt in de komedie een overgemotiveerde bewaker van een winkelcentrum. Hij zet alles op alles om een bende te stoppen die van plan is het centrum te beroven. De film draait vanaf 16 april in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen