Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Aguilera geeft feestje voor haar zoon

Shownieuws

Christina Aguilera heeft zaterdag een verjaardagsfeest gegeven voor haar 1-jarige zoon Max. Het partijtje vond plaats in de villa van de ster in Beverly Hills.

Christina Aguilera heeft zaterdagmiddag een verjaardagsfeestje gegeven voor haar 1-jarige zoon Max. Het partijtje vond plaats in de villa van de zangeres in Beverly Hills, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 28-jarige Aguilera en haar man Jordan Bratman hadden ongeveer veertig gasten, onder wie Nicole Richie en Joel Madden, uitgenodigd voor het partijtje. De tuin was versierd met blauwe, groene en roze ballonnen. Gasten werden getrakteerd op minibroodjes met pindakaas en jam.

Het feestje was geïnspireerd op het kinderboek 'Where the wild things are' van de schrijver en illustrator Maurice Sendak. In het prentenboek staat het jongetje Max centraal, dat verkleed in een wolvenpak allerlei spannende avonturen beleeft en mythische figuren ontmoet. Tijdens het partijtje liepen als figuren uit het boek uitgedoste acteurs rond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen