Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Geri Halliwell verliefd op Italiaanse miljonair'

Shownieuws

Geri Halliwell is opnieuw verliefd. De voormalige Spice Girl heeft haar hart verloren aan de Italiaanse jachttycoon Fabrizio Politi. Dat meldt The Sun maandag.

Geri Halliwell is opnieuw verliefd. De voormalige Spice Girl heeft haar hart verloren aan de Italiaanse jachttycoon Fabrizio Politi. Op foto's, die de Britse krant The Sun plaatste, is te zien hoe de tortelduifjes innig gearmd door Londen wandelen.

De 36-jarige zangeres ontmoette miljonair Politi vorige maand tijdens de opening van een club in Florence. Kort na de ontmoeting reisde Politi, die leiding geeft aan een bedrijf dat luxe jachten bouwt, af naar Groot-Brittannië. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Zo zouden ze al op vakantie zijn geweest naar de Malediven en Parijs.

"Dit is echte liefde", verklapt een vriend van Halliwell in de krant. "Fabrizio is geweldig met haar dochtertje." Tijdens de wandeling in Londen werd de 2-jarige Bluebell Madonna, die werd geboren uit een relatie met scriptschrijver Sacha Gervasi, in haar buggy voortgeduwd door de nieuwe liefde van haar moeder.

Geri Halliwell had tot eind oktober een relatie met achtergronddanser Ivan 'Flipz' Velez, die ze had leren kennen tijdens de reünietournee van de Spice Girls. Daarna zou ze een korte romance hebben gehad met de Britse nachtclubeigenaar Nick House.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen