Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joaquin Phoenix probeert het als rapper

Shownieuws

Voormalig acteur Joaquin Phoenix timmert aan de weg als rapper. Dat blijkt uit twee video's op de website van showbizzblogger Perez Hilton.

Joaquin Phoenix timmert aan de weg als rapper. In oktober beëindigde de voormalige filmster zijn acteercarrière om zijn muzikale aspiraties ruim baan te geven. Uit twee video's op de website van showbizzblogger Perez Hilton blijkt nu dat Phoenix zich op het pad van de hiphop begeeft.

Volgens Hilton slaat de 34-jarige Phoenix de plank daarmee volledig mis. Tijdens een optreden op vrijdag in een club in Las Vegas wist hij het publiek vrijdag niet te betoveren, zo blijkt uit de video's. "Ik hoop dat hij ons voor de gek houdt", schijft Hilton. "Zo niet, dan is hij ernstig aan de drugs."

Phoenix eindigde zijn optreden door energiek op en neer te springen op het podium. Toen hij het podium afliep, verloor hij zijn evenwicht en viel hij plat op zijn gezicht.

De voormalige acteur maakte al op 12-jarige leeftijd zijn debuut in de film 'Space camp'. Later speelde hij in films als 'To die for' en 'Hotel Rwanda'. Zijn rol als Johnny Cash in 'Walk the line' leverde hem een Oscarnominatie en een Golden Globe op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen