Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mini-me' ramt deur in Big Brother-huis

Shownieuws

'Mini-me' Verne Troyer heeft voor ophef gezorgd in het Britse Celebrity Big Brother-huis. Hij ramde met zijn wagentje tegen de deur van de dagboekkamer.

Verne Troyer is slechts tachtig centimeter lang, maar heeft in het Britse Celebrity Big Brother-huis al voor heel wat ophef gezorgd. Zaterdag ramde de Amerikaanse acteur, beter bekend als het personage Mini-me uit de 'Austin Powers'-films, met zijn elektrische wagentje tegen de deur van de dagboekkamer.

In een video op de website van de realityshow is te zien hoe de 40-jarige acteur moedwillig met grote vaart tegen de massieve deur reed. Even later moest hij zich in de dagboekkamer voor zijn baldadige actie verantwoorden. "Dat kan best gevaarlijk zijn", stelde een strenge vrouwenstem. "Iemand zou zich kunnen bezeren door tegen de deur van de dagboekkamer op te rijden." "Iemand anders wel, maar ik niet", antwoordde Troyer met een verveelde blik in de ogen.

Het is niet voor het eerst dat de kleine acteur het Big Brother-huis op stelten zet. Eerder sloeg hij tijdens een feestje in het huis zo veel drank achterover dat hij zich een dag later niets meer kon herinneren van wat hij had uitgespookt.

Vorig jaar kwam Troyer in opspraak toen een sekstape uitlekte. Beelden die toonden hoe de acteur seks had met zijn ex-vriendin Ranae Shrider belandden op het internet.

De zesde editie van het Britse Celebrity Big Brother ging op 2 januari van start en eindigt vrijdag. Als huisgenoten heeft Troyer sterren als La Toya Jackson en Coolio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen