Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Portia de Rossi veranderd door huwelijk

Shownieuws

Portia de Rossi zag haar leven door haar huwelijk met Ellen DeGeneres volkomen veranderen. "Getrouwd zijn is een andere manier van samenzijn", vertelt ze.

Portia de Rossi zag haar leven door haar huwelijk met Ellen DeGeneres volkomen veranderen. "Getrouwd zijn is een andere manier van samenzijn", vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het brengt een stukje rust en een gevoel van eenheid dat we daarvoor gewoon niet hadden."

Dat haar relatie met talkshowpresentatrice DeGeneres plotseling officieel was gemaakt, bleek haar dieper te raken dan verwacht. "Ik werd overvallen door de emoties die dat, als lesbische vrouw zijnde, met zich meebracht. Ik was verbaasd dat ik zo opgelucht was dat mijn moeder bij de ceremonie aanwezig was om haar zegen te geven en dat ze Ellen haar schoondochter noemde."

Kort nadat het koppel in augustus in Los Angeles in het huwelijksbootje stapte, maakte een grondwetswijziging, beter bekend als Proposition 8, een einde aan het homohuwelijk in Californië. "Elke dag van ons leven is een aanklacht tegen de aanname van Prop 8", zegt De Rossi. "Het was een grote klap toen het voorstel werd aangenomen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen