Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gastrol voor Simpson en Wentz in CSI: NY

Shownieuws

Ashlee Simpson en haar man Pete Wentz hebben een gastrol bemachtigd in CSI: NY. "Ze spelen een Bonnie en Clyde-achtig stelletje", vertelt een bron aan People.

Ashlee Simpson en haar echtgenoot Pete Wentz hebben een gastrol bemachtigd in de Amerikaanse politieserie CSI: NY. "Ze spelen een Bonnie en Clyde-achtig stelletje", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 24-jarige Ashlee, die in november beviel van zoontje Bronx Mowgli, zou vrijdag al zijn begonnen met de opnamen. De vijf jaar oudere Wentz begint naar verluidt volgende week. De aflevering met het sterrenkoppel wordt op 18 maart uitgezonden in Amerika. Het is nog onbekend wanneer de serie in Nederland op de buis verschijnt. CSI: NY wordt in Nederland uitgezonden door RTL 5.

Het is niet de eerste keer dat Simpson zich op het acteerpad begeeft. Eerder maakte ze al haar opwachting in de dramaserie 7th Heaven. Fall Out Boy-bassist Wentz speelde eerder zichzelf in meerdere afleveringen van One Tree Hill.

De zangeres en haar echtgenoot zijn niet de eerste sterren die hun opwachting maken in CSI. Eerder deden Rumer Willis en rapper Nelly mee in de serie. Rapper Diddy speelde een gastrolletje in CSI: Miami.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen