Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry O'Connell toont tweeling op tv

Shownieuws

Jerry O'Connell heeft foto's van zijn tweeling laten zien tijdens een talkshow. "Sinds ik vader ben, laat ik te pas en te onpas foto's van mijn kinderen zien."

Jerry O'Connell heeft vrijdag foto's van zijn pasgeboren tweeling laten zien tijdens de Amerikaanse talkshow Live with Regis and Kelly. "Sinds ik vader ben, laat ik te pas en te onpas foto's van mijn kinderen zien", lachte de acteur. Zijn vrouw Rebecca Romijn beviel eind vorige maand van Dolly Rebecca Rose en Charlie Tamara Tulip.

De nieuwbakken vader is in de wolken met zijn dochters. "Het zijn mijn eerste kinderen, net als voor Rebecca", vertelde hij. "Het is zo leuk om er meteen twee te hebben. Je stopt ze samen in een wieg en ze spelen gewoon met elkaar."

O'Connell probeert zijn nog geen maand oude dochters als volwassenen te behandelen. "Ik probeer niet in babytaal tegen ze te praten", vertelde hij. "Ik wil dat ze heel intelligent worden." Eerder liet hij al weten een beschermende vader te zijn. "Ze gaan pas met iemand naar bed als ik dood ben", grapte hij. "Ik hoop dat ze helemaal geen oog hebben voor jongens en alleen maar gek zijn op hun vader."

De 34-jarige acteur is trots op zijn twee jaar oudere echtgenote, die een Nederlandse achtergrond heeft. "Ze staat elke nacht om drie uur op om de 'double football' te doen, zoals we dat noemen", zei hij. "Ze krijgen tegelijkertijd borstvoeding."

Romijn is te zien in de populaire televisieserie Ugly Betty. Ook speelde ze in de 'X-men'-trilogie. O'Connell was te zien in films als 'Scream 2' en 'Body shots'. Het stel stapte in de zomer van 2007 in het huwelijksbootje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen