Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patrick Swayze uit ziekenhuis

Shownieuws

Patrick Swayze is weer thuis na een verblijf van een week in een ziekenhuis. De acteur, die aan alvleesklierkanker lijdt, rust thuis uit na een longontsteking.

(Novum/AP) - Patrick Swayze is weer thuis na een verblijf van een week in een ziekenhuis. In een verklaring laat zijn woordvoerder weten dat de acteur, bij wie begin vorig jaar alvleesklierkanker werd vastgesteld, thuis uitrust. Ze wilde niet zeggen hoe het nu met hem gaat.

De 56-jarige Swayze meldde zich vorige week vrijdag bij het ziekenhuis met een longontsteking. De 'Dirty dancing'-acteur liet zich uit voorzorg opnemen omdat hij door chemotherapie erg verzwakt is.

Swayze, die een hoofdrol speelt in de nieuwe dramaserie The Beast, zei eerder deze maand in een interview met talkshowpresentatrice Barbara Walters dat hij niet verwacht nog langer dan twee jaar te leven. "Ik denk dat vijf jaar niet realistisch is", zei hij. "Twee jaar ligt meer voor de hand als je op de statistieken afgaat. Maar ik wil blijven volhouden tot ze een medicijn hebben gevonden." Alvleesklierkanker is een vorm van kanker waarbij de overlevingskans slechts vijf procent is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen