Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Knoxville legt granaat in tas uit

Shownieuws

Johnny Knoxville wist niet dat de nep-handgranaat in zijn handbagage zat toen hij in LA op het vliegtuig wilde stappen. Dat schrijft hij op zijn website.

Johnny Knoxville wist niet dat er een nep-handgranaat in zijn handbagage zat toen hij op de luchthaven van Los Angeles op het vliegtuig wilde stappen naar Miami. Dat schrijft de Jackass-ster op zijn website. Knoxville werd donderdag opgepakt na de bizarre vondst, maar mocht later toch zijn reis voortzetten.

De 38-jarige acteur nam enkele dagen geleden een serie spotjes op voor Nitro Circus, een nieuw MTV-programma. "Ik had een paar gekke rekwisieten meegenomen naar de opnamen", schrijft Knoxville. "Toen de opnamen voorbij waren, heeft een meisje van de garderobe mijn tas ingepakt zodat ik naar huis kon. Zij heeft, zonder dat ik het wist, een nep-handgranaat in het voorvakje van mijn tas gestopt. Toen ik vanmorgen mijn spullen pakte om met mijn vriendin en dochter op vakantie te gaan, heb ik niet gezien dat er een nep-handgranaat in mijn tas zat."

Toen de douane het 'explosief' ontdekte, werden bomexperts ingeschakeld. Zij stelden vast dat de granaat niet werkte. Knoxville, die bekendstaat om zijn bizarre en gevaarlijke stunts voor het MTV-programma Jackass, werd kort daarna vrijgelaten en mocht alsnog met het vliegtuig naar Miami vertrekken.

Knoxville baalt ervan dat hij niet zijn tas heeft nagekeken voordat hij naar de luchthaven vertrok. "Het is mijn eigen, domme fout. Ik had mijn verdomde tas moeten nakijken, maar dat heb ik niet gedaan en nu is dit gebeurd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen